30 dic 2009, 0:45

Дали 

  Poesía » De amor
675 0 12

 

 

 

докато не чаках

във вечното чакане

ти дойде

така ненадейно

и толкова хубав

 

и после се питах

случайно ли бе

от безкрайности хиляди

точно ти

да докоснеш

съкровената струна

 

и се питам отново

и още

и днес

и дали

сме единствени

с теб

във безкрая

 

питам без глас

ако много боли

дали ще успеем

да бъдеме двама

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??