Когато облаците на Очакването сблъскат се
а Страстта по-близко и по-силно загърми,
и завалят целувките ни чакани
на светлите желания в най-гъстите гори...
Когато бреговете ни се слеят
с безкрайната река на вечността,
а сънищата ни прегърнати запеят
на Истината песента...
Там някъде, в гнездото на сълзите ми
ще се излюпят бляскави Мечти...
"Не си отивай" ще запеят на разсъмване.
Дали ще чуеш песента им ти?...
Тук може да видите клипчето ми по стихотворението:
https://www.youtube.com/watch?v=TYj6lWUoFoY
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados