Mar 28, 2021, 2:00 PM  

Дали ще чуеш? 

  Poetry » Love
873 2 8

Когато облаците на Очакването сблъскат се

а Страстта по-близко и по-силно загърми,

и завалят целувките ни чакани

на светлите желания в най-гъстите гори...

 

Когато бреговете ни се слеят

с безкрайната река на вечността,

а сънищата ни прегърнати запеят

на Истината песента...

 

Там някъде, в гнездото на сълзите ми

ще се излюпят бляскави Мечти...

"Не си отивай" ще запеят на разсъмване.

Дали ще чуеш песента им ти?...

 

Тук може да видите клипчето ми по стихотворението:

https://www.youtube.com/watch?v=TYj6lWUoFoY

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??