24 dic 2012, 14:38

Дали ще те дочакам 

  Poesía » De amor
631 0 1



Страхуваш се, дали ще те дочакам?

(От чакане забравих как изглеждам)

Изпуснала съм твърде много влакове,

които в крайна сметка ме подвеждаха.

 

И после пак наново. Все съм същата,

отчаяно добра - до невъзможност...

Даже малко ми достига да се връщам,

там, където ме раняват до безбожие.

 

Аз сама не знам дали ще те дочакам,

и ти си като другите, не си различен,

но остана ли до края, то тогава значи,

че съм избрала теб... и те обичам...

 

14.12.2012г.




© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??