Страхуваш се, дали ще те дочакам?
(От чакане забравих как изглеждам)
Изпуснала съм твърде много влакове,
които в крайна сметка ме подвеждаха.
И после пак наново. Все съм същата,
отчаяно добра - до невъзможност...
Даже малко ми достига да се връщам,
там, където ме раняват до безбожие.
Аз сама не знам дали ще те дочакам,
и ти си като другите, не си различен,
но остана ли до края, то тогава значи,
че съм избрала теб... и те обичам...
14.12.2012г.
© Сияна Георгиева Всички права запазени
Весела Коледа!