5 oct 2007, 0:18

Дали това си ти? 

  Poesía
662 0 5
 

Дали това си ти?


Халат копринен,

бедър ефирен,

поглед сапфирен,

дали това си ти?


Дълго те гледам,

очи не отделям,

чаршафи постелям,

дали това си ти?


Любов копнежна,

мисъл неизбежна,

магия нежна,

дали това си ти?


Мираж бленувам,

теб сънувам,

и как тъгувам,

дали това си ти?

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??