17 dic 2004, 2:08

Дали...тя? 

  Poesía
1140 0 0
Три слова в тишината се забиват,
мисли мрачни, мъчни
всеки ден по малко късат и ме убиват,
погледът - унил и замъглен.
Едни очи в мрака се взират,
но тя дали - се питат всеки ден .

Гледат, гледат, искат да повярват,
един звезден миг те да грабнат,
искат, искат с мисли да погалят
нежност безкрайна в теб да оставят .

Отровата остави във вените да тече ,
зараза опасна любовта това е ,
една мечта и то напразна
в мен сега заби стрела,
никога няма да бъда твоя - сега нашепва,
няма щастие за теб - и така ще е до края
.

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??