1 jun 2013, 11:18

Дали все още 

  Poesía » De amor
699 0 1


От слънчеви лъчи ще се сплета,

Рисунка ще съм върху облак летен,

И извор чист на дъхави води,

Събрал в прозрачна песен ледовете.

Ако такава ме познаеш и се спреш,

Най-чудния си миг ще изживееш.

Орисана съм да съм твой копнеж.

(... дали
      все още
         можеш
             да копнееш...)

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??