1 июн. 2013 г., 11:18

Дали все още 

  Поэзия » Любовная
707 0 1


От слънчеви лъчи ще се сплета,

Рисунка ще съм върху облак летен,

И извор чист на дъхави води,

Събрал в прозрачна песен ледовете.

Ако такава ме познаеш и се спреш,

Най-чудния си миг ще изживееш.

Орисана съм да съм твой копнеж.

(... дали
      все още
         можеш
             да копнееш...)

© Христина Мачикян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??