Дали защото е ноември
и няма никакъв друг изход,
животът - станал непотребен,
последните дописва листи?
И бяла книга е сланата,
разтворена над всичко живо...
Изчезват небеса в мъглата -
не ги е сякаш никой виждал.
Така смъртта забавя крачки
преди решение да вземе
и в свят отвъден да прекрачи
с една надежда за спасение!
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados