12 нояб. 2014 г., 23:59

Дали защото е ноември 

  Поэзия
358 0 0

 

 

Дали защото е ноември

и няма никакъв друг изход,

животът - станал непотребен,

последните дописва листи?

 

И бяла книга е сланата,

разтворена над всичко живо...

Изчезват небеса в мъглата -

не ги е сякаш никой виждал.

 

Така смъртта забавя крачки

преди решение да вземе

и в свят отвъден да прекрачи

с една надежда за спасение!

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??