27 ago 2009, 12:05

Дано! 

  Poesía » De amor
597 1 4

 

Как искам да съм най-пенливата вълна,

 с нежни пръски лицето ти да галя,

 вълшебно стичащи се по уханната ти кожа.

 Как искам да съм най-фина песъчинка,

 по устните ти да полепна мигом,

 да те целувам дълго и безмълвно.

 Как искам да съм  слънчевата светлина,

 вплела се в косите ти, пробуждайки те.

 Как искам да съм  лунната ръка,

 приспивно галейки те, да тъгува.

 Дано поне с мен да си в съня!

 

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??