Съдът. Фрази силни.
Времето отминава...
Осъдени... невинни.
Битката продължава.
Отчаяние, безсилие.
Докога? Стига трай.
Надигни се... усилие.
Изходът е с добър край.
Време е, да “вървим”.
Една е нашата съдба.
Чест, право да спасим.
Един е изходът, борба.
Дано!
(а)
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
Радвам се за Кристияна, Валя, Валентина, Снежана, Нася, Здравко и д-р Ашраф.
Нека са добре дошли у дома!