Тръгвам,
а пътят се губи...
Спирам,
срещат ме хиляди луди...
Искам,
а не знам какво.
Имам,
но не знам защо.
Тръгвам пак -
и пътят бледнее.
Няма знак -
а вътре тъмнее.
Излизам!!!
Дано сърцето поне оцелее!...
© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados
Поздрав!