18 sept 2006, 10:53

ДАР 

  Poesía
771 0 9
Дар



Моля те...

Гали ме със перото си творецо,

помилвай страдащата ми душа,

сънувай птици в облаците леки,

съзирай жаждата във любовта!

Терзанията мои излекувай,

във този ад на хорска суета,

ангелското поприще рисувай,

с мечтанието нежно на речта!

Отражения на силуети бледи,

не сътворявай с твоя чар,

те теб поглъщат, после себе си

и рожби са на черен господар!

Молбата идва често като Дар,

в шпалир от звуци откровени,

открехваща вратите на поета

към ценностите честни и нетленни.

А протегната ръка приел,

по-щастлив живей се,

все едно - дал или взел,

твори, творецо и засмей се !


ЧАР......18.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??