5 may 2007, 14:16

Дар от нежност за теб 

  Poesía
865 0 5
Много ли искам... време за обич.
Да те обичам с душа и сърце,
леко потрепване в нежните листи, 
сетне сълза и... малко тъга.
В живота винаги е така, но не тъгувай,
дай ми време да ти даря нежността.
Пръстите ми се свиват от желание,
с насъбрана любов да те благословя.
С най-красива обич на закопняла душа.
Дай ми време. Много нежност във мене,
накипяла в очите ми, те облива сега.
Зазвъняла от обич, само теб
докрай и завинаги да те даря...
Пее струната на запялата тишина,
теб, само теб аз желая сега.
Дай ми време... време за обич.
Време за обич в нас пее сега.
Тази музика съм копняла да чуя...
с цялата болка на преливните мисли,
със недосънуваната светлина от съня.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??