18 oct 2009, 13:31

* * * 

  Poesía
715 0 4

Във лудницата на града

загуби свойте крила 

една нещастна пеперуда.


А дъжд валеше из ведро

и там, във малкото око,

една сълза изми на болка.


Но тя надигна пак глава,

с последни сили изкрещя

" Ще полетя, ще полетя..."

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??