18 окт. 2009 г., 13:31

* * * 

  Поэзия
718 0 4

Във лудницата на града

загуби свойте крила 

една нещастна пеперуда.


А дъжд валеше из ведро

и там, във малкото око,

една сълза изми на болка.


Но тя надигна пак глава,

с последни сили изкрещя

" Ще полетя, ще полетя..."

© Неличка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??