11 mar 2009, 19:05

* * * 

  Poesía » De amor
476 0 2

 

Опитах се да те забравя,

а те впримчих в моята душа.

Опитах се да те омърся,

а те направих чиста, като пълната луна.

Опитах се да не виждам твоето лице,

то само изплуваше, дори когато спя.

Опитах се да бягам

и всеки път омаляваха моите крака.

Какво да правя?

Искам да избягам,

а не мога да спра да се връщам към теб!

© Станко Немиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??