21 dic 2008, 18:39

*** 

  Poesía » De amor
711 0 3

Облаци покриват небесата,
бъдеще за мене сякаш вече няма.
Исках да бъда с теб,
но явно имам някаква забрана.
Аз си представям живота без теб,
но такъв живот не желая.
До мен близо те искам,
друго не зная.
Теб ще продължавам да търся,
винаги, до края.
Едва ли ще помисля някога да те оставя.

© ПесимисТкаТа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??