Dec 21, 2008, 6:39 PM

*** 

  Poetry » Love
712 0 3

Облаци покриват небесата,
бъдеще за мене сякаш вече няма.
Исках да бъда с теб,
но явно имам някаква забрана.
Аз си представям живота без теб,
но такъв живот не желая.
До мен близо те искам,
друго не зная.
Теб ще продължавам да търся,
винаги, до края.
Едва ли ще помисля някога да те оставя.

© ПесимисТкаТа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??