13 jul 2015, 17:12  

Капчица 

  Poesía
365 0 1

 

 

 

Капчицата дъжд се стича по гърба на кафявия улук -

пътуване стремглаво към земя опорочена.

Нещастна и щастлива, навред , и там, и тук!

Безропотно крещяща от Съдбата огорчена.

 

Безжалостно обичаща и мразеща навред,

безсмислено пилееща света на младостта си.

Тя викна неживяла : „Здравей, Живот, напред!“,

пристигаща ранена в гнездото на смъртта си.

© Атанас Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??