12 dic 2021, 14:55  

Де слънце не огрява 

  Poesía » De humor
396 2 7

Виноват - сенсей. :)

 

Не знам, бе хора! А и откъде да знам?
Кой режисира жалкия спектакъл.
Един по рамото щастлив се тупал сам,
а друг пък сам на рамото си плакал.


А и да зная ще си трая, ъгъл тъп,

аз само тук съм някаква чистачка.
Не нося токчета и грим, чорапи с ръб,
все някой за насъщния си бачка.

 

Да кажа само, па да млъкна. Път нелек,
кръвта във вените - една и съща.
Тщеславието за комплексите е лек,
от кукли на конци ми се повръща!

 

Ако го само спипам този сценарист,
един ли, два ли? По една мотика,
аз да им връча, суетата с порив чист,
де слънце не огрява да натикат.


 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??