28 oct 2008, 20:41

Деца 

  Poesía
304 0 0

               ДЕЦА

 

Крачета детски тъпчат пясъчни кули.

Със улични котки влизат в бой.

Жестоки са те и през май, и през юли.

И всеки престъпник за тях е герой.

 

Растат във глутница малки вълчета,

за тях е враг всеки по-слаб.

Наши рожби са тези момчета.

За тях обич не стига...

                                               И хляб.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??