Децата на новото време
Скука,
отегчение,
вакуум душите затлачи.
Искат,
тръшкат се,
плачат.
Депресирани
мастурбират -
физически
и духовно.
Искат случка,
искат ритъм.
Пластмасова музика.
Не познават липси -
истински.
Затова ги създават.
Пробиват дупки в душите си.
Искат да не губят -
не залагат.
Искат да не падат -
не се опитват да летят.
Искат всичко
без усилия.
Дайте им работа!
Причинете им болка!
Нека се пробудят!
Стига депресия,
агресия,
компресия,
порно,
самоубийства.
Стига презадоволени
незадоволими
нещастници!
Стига!
© Анин Todos los derechos reservados