1 oct 2007, 21:49

Дечицата :) 

  Poesía
544 0 9

Разхождах се из дългите алеи

и детските очички гледах,

как скачат и се смеят

и радват им се всички.



Прекрасно се почувствах

и в мене нещо грейна,

подействаха ми чудно

прекрасните дечица.



И аз дете съм, но е друго,

те са малки и още по-наивни.

От смеха им черпим сили,

а от  вида им сладки мисли.

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??