Oct 1, 2007, 9:49 PM

Дечицата :) 

  Poetry
541 0 9

Разхождах се из дългите алеи

и детските очички гледах,

как скачат и се смеят

и радват им се всички.



Прекрасно се почувствах

и в мене нещо грейна,

подействаха ми чудно

прекрасните дечица.



И аз дете съм, но е друго,

те са малки и още по-наивни.

От смеха им черпим сили,

а от  вида им сладки мисли.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??