21 dic 2010, 21:20

Дечицата - нашата радост! 

  Poesía » Versos blancos
648 0 0

Коледа е и всички

с дух на птички

си разхождат малките

дечица и всяват на

големите родители

радост, настроение

и много усмивки...

 

Те са тези, които

те отпускат и ти дават

надежда и забравяш

всички проблеми

и ти подаряват

настроение!

 

Затова, дечица,

продължавайте да ни

веселите!

Вие сте всичко за

всички и сте любимците

на народа!

Обичаме ви!

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??