21.12.2010 г., 21:20 ч.

Дечицата - нашата радост! 

  Поезия » Бели стихове
645 0 0

Коледа е и всички

с дух на птички

си разхождат малките

дечица и всяват на

големите родители

радост, настроение

и много усмивки...

 

Те са тези, които

те отпускат и ти дават

надежда и забравяш

всички проблеми

и ти подаряват

настроение!

 

Затова, дечица,

продължавайте да ни

веселите!

Вие сте всичко за

всички и сте любимците

на народа!

Обичаме ви!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??