Дефектните сърца веднъж обичат,
до без дъх, до стон, до гроб,
веднъж душата, тялото си
те отдават
на Голямата, Единствена любов!
Белязани и благословени
от съдбата,
получили огромен дар,
дори и в сълзи
да се давят,
не ги напуска тази жар.
Дефектните сърца пулсират
в едни объркани
гърди,
душата им нестройна
надживява
житейски драми и съдби!
© Гъсеница Todos los derechos reservados