10 ago 2017, 20:09

Дефиле 

  Poesía » Otra
632 1 2

Минава лятото край мен,

житени коси развяло.

Страхотен шоколадов тен,

перфектно тяло!

Парфюмът – нежно асорти...

Ще мине, ще отмине.

Три сезона ще го помниш ти!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??