Aug 10, 2017, 8:09 PM

Дефиле 

  Poetry » Other
627 1 2

Минава лятото край мен,

житени коси развяло.

Страхотен шоколадов тен,

перфектно тяло!

Парфюмът – нежно асорти...

Ще мине, ще отмине.

Три сезона ще го помниш ти!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??