12 oct 2014, 19:11

deja-vu 

  Poesía
585 1 9

 

Тази рижа особа ме гледа под вежди.
Усмихва се. Злобно. Пилее надежди.
Знае, че имам нощи безсънни.
Че в сърцето е зима, а в очите ми – стръмно.
Ръка не подава и поглед извръща.
Продължаваме заедно. Есен. Все същата.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??