Oct 12, 2014, 7:11 PM

deja-vu 

  Poetry
587 1 9

 

Тази рижа особа ме гледа под вежди.
Усмихва се. Злобно. Пилее надежди.
Знае, че имам нощи безсънни.
Че в сърцето е зима, а в очите ми – стръмно.
Ръка не подава и поглед извръща.
Продължаваме заедно. Есен. Все същата.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??