17 jun 2023, 20:08

Дежавю 

  Poesía » De amor, De humor, Verso libre
440 0 0

Запознай се с моя свят,

по природа е богат,

няма връщане назад,

каквото си посял ще пожънеж пак.

 

 

В моите мечти

времето забързано лети,

всичко покрай мен отново пак ще заблести.

 

Правилно ли е да осъзная 

Щастиено, любовта и морските вълни? 

Красота покрай мен и слънчев лъч ме озари,

да осъзная какво за мен си ти,

любов изпълнена с милион мечти!

 

Вълните, залеза и морският брис ме осъни,

любов красива това за мен си ти, пред куршум ще мина заради теб дори!

 

Смятам че това е редно да се покаже,

красотата на съвремието да се докаже,

няма вечно да има болка и лъжи любими мой докрай с мен остани!

 

Бъдещето виждам с моите очи,

където бяхме двама в колата призори,

спомняхме си за изминалите дни в които безгрижието ни просветли.

© Poli Pp Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??