Запознай се с моя свят,
по природа е богат,
няма връщане назад,
каквото си посял ще пожънеж пак.
В моите мечти
времето забързано лети,
всичко покрай мен отново пак ще заблести.
Правилно ли е да осъзная
Щастиено, любовта и морските вълни?
Красота покрай мен и слънчев лъч ме озари,
да осъзная какво за мен си ти,
любов изпълнена с милион мечти!
Вълните, залеза и морският брис ме осъни,
любов красива това за мен си ти, пред куршум ще мина заради теб дори!
Смятам че това е редно да се покаже,
красотата на съвремието да се докаже,
няма вечно да има болка и лъжи любими мой докрай с мен остани!
Бъдещето виждам с моите очи,
където бяхме двама в колата призори,
спомняхме си за изминалите дни в които безгрижието ни просветли.
© Poli Pp Все права защищены