31 oct 2019, 23:12

Демоде 

  Poesía » De humor
555 1 0

Какви са тия нови моди
за мигли с паешки влакна?
За колиета с октоподи
и чехли с брезова кора.
А шапките от слонска кожа
прилягат ли на твоя стил?
Ще замълча... О, боже!
Какъв корсаж от крокодил!
На тебе мода не ти трябва -
тя крие твойта красота.
Недей! Не искам да прилагаш
неистински на вид неща.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??