31.10.2019 г., 23:12 ч.

Демоде 

  Поезия » Хумористична
549 1 0

Какви са тия нови моди
за мигли с паешки влакна?
За колиета с октоподи
и чехли с брезова кора.
А шапките от слонска кожа
прилягат ли на твоя стил?
Ще замълча... О, боже!
Какъв корсаж от крокодил!
На тебе мода не ти трябва -
тя крие твойта красота.
Недей! Не искам да прилагаш
неистински на вид неща.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??