14 jul 2009, 8:04

Демографски срив 

  Poesía » De humor
495 0 2

 

Са модерни

във Юта и в Тенеси,

мъжете с изкуствени пениси.

 

А и другаде –

всички сенатори,

са с присадени вибратори.

 

Затова,

по опасен от взрив,

е у нас демографският срив!

 

Млади,

бабички, жълти, червени -

се избиват за карти зелени!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??