Са модерни
във Юта и в Тенеси,
мъжете с изкуствени пениси.
А и другаде –
всички сенатори,
са с присадени вибратори.
Затова,
по опасен от взрив,
е у нас демографският срив!
Млади,
бабички, жълти, червени -
се избиват за карти зелени!
© Ангел Чортов Все права защищены