Ела и обладай ме.
Душата ми на светица разгадай
и туй, що гореше,
нека пак да пламне.
Душата ми на демон обуздай.
Проклинай ме,
целувай там, където малко ще целуват.
На тези устни малко мъже ще робуват.
В стаята ми плахо влизаш
и ме гледаш с поглед влажен и суров,
часът на срещата ни ще проклинаш,
защото жадна съм за страст, а не за любов.
И шепна името ти
и наум крещя:
„Обвий ме цялата с ръцете си!“
Пронизващ писък. Искам да те нараня.
Отровните си устни впивам в твоето тяло.
Обичаш грубата игра - признай.
А тази нощ последна ще сме едно цяло
и демона и ангела в мен обуздай.
© Полина Петкова Todos los derechos reservados