30.11.2010 г., 21:30 ч.

Демона и ангела в мен обуздай 

  Поезия » Любовна
563 0 0

Ела и обладай ме.

Душата ми на светица разгадай

и туй, що гореше,

нека пак да пламне.

Душата ми на демон обуздай.

Проклинай ме,

целувай там, където малко ще целуват.

На тези устни малко мъже ще робуват.

В стаята ми плахо влизаш

и ме гледаш с поглед  влажен и суров,

часът на срещата ни ще проклинаш,

защото жадна съм за страст, а не за любов.

И шепна  името ти

и наум крещя:

„Обвий ме цялата с ръцете си!“

Пронизващ писък. Искам да те нараня.

Отровните си устни впивам в твоето тяло.

Обичаш грубата игра - признай.

А тази нощ последна ще сме едно цяло

и демона и ангела в мен обуздай.

© Полина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??