Ден
Във шепите си нося своя ден -
приказна жива вода,
но слънчев лъч краде я от мен
да нахрани своята светлина.
И от дланите, пълни с надежда,
душата бедна бавно се изцежда.
Поглъща я жадно небесната плът,
без вяра ще вървя по своя път.
© Соня Кацарска Todos los derechos reservados
душата "....пълна с вяра! Поздрави!/6/