24.07.2009 г., 11:00 ч.

Ден 

  Поезия » Гражданска
645 0 1

 

 

 Ден

 

Във шепите си нося своя ден -

приказна жива вода,

но слънчев лъч краде я от мен

да нахрани своята светлина.

 

И от дланите, пълни с надежда,

душата бедна бавно се изцежда.

Поглъща я жадно небесната плът,

без вяра ще вървя по своя път.

 

 

© Соня Кацарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярвай!"дланите, пълни с надежда,

    душата "....пълна с вяра! Поздрави!/6/
Предложения
: ??:??