Ден, ден, ден.
Ден най-обикновен.
Скучен и загубен ден.
И все пак ден!
Ден, започващ с утро,
топлина.
Ден, завършващ със сън
и лунна светлина.
Ден, изпълнен със мечти,
копнежи,
разочарования,
пропит с погубени желания.
И все пак ден!
Ден въздух.
Ден любов.
Ден живот...
© Ралица Колева Todos los derechos reservados