21.12.2007 г., 6:19 ч.

Ден 

  Поезия
1083 0 2

Ден, ден, ден.

Ден най-обикновен.

Скучен и загубен ден.

И все пак ден!

Ден, започващ с утро,

топлина.

Ден, завършващ със сън

и лунна светлина.

Ден, изпълнен със мечти,

копнежи,

разочарования,

пропит с погубени желания.

И все пак ден!

Ден въздух.

Ден любов.

Ден живот...

© Ралица Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??