29 sept 2009, 11:08

Ден и нощ 

  Poesía » De amor
483 0 0

Ден и нощ

 

Не, не искам да продължава така.
Не, не искам да живея в тъга.

 

И след теб животът продължава,
и без теб луната света огрява!

 

Тогава ти беше всичко за мен,
но вече приключи този ден!

 

Дойде тъмнината на нощта,
ти остана от светлата страна на деня.

 

И трябва някога пак да се видим,
но сега изчезни, изпари се като дим.

 

Искам поне през нощта да съм сама,
да рисувам тъмнината сега.

 

Със спомена се слей и изчезни,
сама с музиката остави ме ти!

© Тара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??