16 mar 2019, 8:35

Ден от онези 

  Poesía
547 0 3

Най-обичам дни такива..

още Чехов го е казал,

да се чудя чай ли да налея 

или да се беся на сезала.

 

Уж се имам за търпелива,

по нервите ми - с токчета да ходиш..

Но в моменти като тоя, 

безмислено е с мен да спориш! 

 

По законите на Мърфи - 

той, отлично го е казал:

"Ако нещо трябва да се обърка, 

то ще се обърка" - Отрязъл!

И тъкмо да си помисля,

че в този ден каръшки,

нещо все пак ще тръгне...

Да, ама  -  Дръжки!

 

Всичко тръгва ми веднага,

нагоре с краката.

Аз ли пак с гъза нагоре,

станала съм от кревата?!

Нищо! Днес ще мине,

ще дойде утре и отново

всичко се нареди.

Само да не се обърка пак,

че сезала ми седи!

 

 

© princess of the darkness Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И рап и хардкор и ...другите не ги помня
  • LiaNik (И.К.) Мерси Иле, Страшна рап песен с черен хумор ще стане :D
  • Това ме усмихна. Докато четях все си мислех, че има от ритъма на рапа. Реалистичен черен хумор в хип-хоп звучене. С малко доизпипване ще си е трепач. Интересно звучене, но много близко чувство с тънка самоирония и свежарско, даже малко тийнейджърско чувство ме обхвана. Поздрави, Гале!
Propuestas
: ??:??