4 jul 2018, 3:17

Ден рожден 

  Poesía
301 1 2

С година по-голяма

стана рожбата на мама.

В ден горещ родена -

тиха обич спотаена.

 

Ден рожден е днес за мен.

Рози, свещи, дарове безчет...

Чувства, спомени, объркани в омлет...

Живот, описан във сонет.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??