14 nov 2018, 8:37

Ден с теб 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
646 0 0

В дъждовните дни, 

усмихнат бъди.

 

Стопли ме ти,

до мен бъди.

 

Сгуши се в мен

в този студен ден. 

 

Ръце протегни,

затвори очи...

 

До мен си сега,

до мен остани.

© Gergana Bojkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??